Hankkeet:  Kimppa | Tieka | Versova
Tekstin koko  pieni normaali iso
Kannonkoski on Suomen nuorin maalaiskunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Asukkaita Kannonkoskella on noin 1500.
 
Kumppanuuspöytä-työskentely käynnistyi Kannonkoskella keväällä 2011 ja mukana on ollut aktiivinen paikallinen toimijajoukko. Yhteisen työskentelyn tuloksena Kannonkoskella järjestettiin ikäihmisten yhteisölliset tapahtumat vuosina 2011 ja 2012. Lisäksi järjestettiin vapaaehtoistoiminnan koulutusta uudenlaisella toimintamallilla, jossa koulutuksessa olivat yhtäaikaa sekä vapaaehtoiset että ammattilaiset.  

 
 
 
Mielikuvajumppaa
 
VIRKISTYSTÄ, TIETOA JA ILOA SEURAKUNTALOLLA

Kannonkosken Ikääntyvien virkistyspäivä kokosi yhteen lähes 140 osallistujaa keskiviikkona 2.11.2011 seurakuntatalolle. Tilaisuus alkoi yhteisellä maukkaalla keittolounaalla. Tilaisuuden virallinen osuus aloitettiin juhlallisesti laulamalla Keski-Suomen kotiseutulaulu, jonka jälkeen vs. kunnanjohtaja Pirkko Korpiaho-Hakala toivotti osallistujat tervetulleeksi avauspuheenvuorossaan. Lämminhenkisen seurakunnan tervehdyksen toi kirkkoherra Olavi Vuori muistuttaen toistemme tervehtimisen tärkeydestä. Tilaisuudessa kuultiin tietoiskut näkö-, kuulo- ja muistiasioista ja osallistujilla oli mahdollisuus tutustua näihin teemoihin esittelypisteissä.

Päivän aikana virkistäydyttiin Pirjo Kauppisen ohjaamalla muikunpyynti-mielikuvajumpalla, iloisilla yhteislauluilla ja vaihtamalla kuulumisia tuttujen kanssa. Osallistujilla oli myös mahdollisuus mittauttaa verenpaine ja -sokeri. Tilaisuus päättyi iltapäiväkahveihin. Tilaisuuden juontajina toimivat Maija Hintikka ja Riitta Ruuska.

Virkistyspäivän järjestivät ensimmäistä kertaa yhteistyössä Kannonkosken kunta ja seurakunta, kannonkoskelaiset vapaaehtoiset ja järjestöt, Kannonkosken Lions Club, Perusturvaliikelaitos Saarikka sekä Keski-Suomen sosiaaliturvayhdistys. Tilaisuuden suunnittelutyöryhmän palautekeskustelussa todettiin virkistyspäivän onnistuneen ja päällimmäisenä mieleen oli jäänyt tilaisuuden lämmin tunnelma ja yhteenkuuluvaisuuden tunne.
 
Kuvia Virkistyspäivästä voi katsoa kuvagalleriasta

 www.kannonkoski.fi

Uutiset

Kehitytään kimpassa - hanke on päättynyt

Lue lisää...


Kehitytään kimpassa - hankkeen loppujulkaisu on ilmestynyt

Lue lisää...