Hankkeet:  Kimppa | Tieka | Versova
Tekstin koko  pieni normaali iso
Karstula on noin 4800 asukkaan kunta pohjoisessa Keski-Suomessa.
 
Karstulan kumppanuuspöytä on kokoontunut toukokuusta 2011 lähtien ja mukana on ollut aktiivinen paikallinen toimijajoukko eri tahoilta. Kumppanuuspöytä-työskentelyn tuloksena Karstulassa järjestettiin vuosina 2011 ja 2012 ikäihmisten yhteisöllinen  tapahtuma Wanhoissa vara parempi.

 

Tuolijumppaa
 
ILOA, TIETOA JA YHDESSÄOLOA WANHOISSA WEHKEISSÄ

Karstulan "Wanhoissa vara parempi - iloa ikäihmisille" -iltapäivä houkutteli Wanhoihin wehkeisiin 5.10.2011 noin 160 osallistujaa. Tilaisuus alkoi maistuvalla keittolounaalla, jonka jälkeen Karstulan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Satu Koskinen toivotti osallistujat tervetulleeksi. Tilaisuudessa kuultiin lääkäri Ilkka Kunnamon ihmisläheinen ja mielenkiintoinen puheenvuoro ikäihmisten hyvinvoinnista.

Virkistystä päivään toi liikunnanohjaaja Heli Alapihan ohjaama tuolijumppa, yhteislaulut sekä Olli Oikarin laulu- ja musiikkiesitykset. Osallistujilla oli mahdollisuus tutustua päivän aikana Karstulan seudun yhdistysten, Karstulan kansalaisopiston ja seurakunnan, Saarikan ja Pulma-hankkeen esittelypöytiin sekä kokeilla keilailua. Päivä päättyi Karstulan kunnan ja seurakunnan tarjoamiin yhteisiin iltapäiväkahveihin. Tilaisuuden juontajina toimivat Ritva Hiltunen ja Leena Malmi.

Tilaisuuden järjestivät ensimmäistä kertaa yhteistyössä Karstulan kunta ja Kansalaisopisto, Karstulan seurakunta, Perusturvaliikelaitos Saarikka, karstulalaiset vapaaehtoiset ja yhdistykset sekä Keski-Suomen sosiaaliturvayhdistys. Osallistujilta kerätyn palautteen mukaan päällimmäisenä mieleen oli jäänyt lääkäri Kunnamon puheenvuoro, josta moni oli saanut vinkkejä omaan arjen hyvinvointiin. Lisäksi musiikki, liikuntatuokio ja tuttujen tapaaminen oli virkistänyt ja ilahduttanut osallistujia.
 
Kuvia iltapäivästä voi katsoa kuvagalleriasta

www.karstula.fi

Uutiset

Kehitytään kimpassa - hanke on päättynyt

Lue lisää...


Kehitytään kimpassa - hankkeen loppujulkaisu on ilmestynyt

Lue lisää...