Hankkeet:  Kimppa | Tieka | Versova
Tekstin koko  pieni normaali iso

Kyyjärvi on noin 1500 asukkaan kunta Pohjoisessa Keski-Suomessa.

Kyyjärven kumppanuuspöytä on kokoontunut vuodesta 2008 lähtien ja mukana on ollut aktiivinen paikallinen toimijajoukko eri tahoilta. Kumppanuuspöytä-työskentelyn tuloksena on järjestetty kolme Ikäihmisten virkistyspäivää vuosina 2011 ja 2012. 
 
 
Tuolijumppaa Ikäihmisten virkistyspäivässä
 
ILOA, VIRKISTYSTÄ JA SUKUPOLVIEN KOHTAAMISIA NOPOLAN KOULULLA
 
Kyyjärven ikäihmisten virkistyspäivä kokosi yhteen yli 80 osallistujaa Nopolan koululle 29.9.2011. Tilaisuuden avaussanat lausui koulun rehtori Maija-Liisa Immonen ja koskettavan aamunavauksen toimitti diakonissa Riitta Kytölä. Aamupäivässä kuultiin ja nähtiin koulun oppilaiden iloisia lauluja ja esityksiä esikouluikäisistä yhdeksäsluokkalaisiin. Lisäksi osallistujilla oli mahdollisuus tutustua koululuokkiin ja nykyopetukseen.

Tapahtuman tietopuolisen osuutena oli Eevaliisa Hakolan luento jalkojen omahoidosta. Päivän aikana virkistäydyttiin Eevaliisan ohjaamalla tuolijumpalla ja iloa päivään toivat myös yhteislaulut ja Karstulan kansalaisopiston Eläkeläisten kuoro Tähkien esitykset. Päivän yllätysohjelman järjesti kunnanjohtaja Eino Nissinen laulamalla komealla äänellään Itkevä huilu -laulun. Päivä päättyi keittolounaaseen, jonka Betset Oy tarjosi. Tilaisuuden juontajana toimi Maija Suunnittu.

Virkistyspäivä järjestettiin nyt toista kertaa yhteistyössä paikallisten toimijoiden ja Keski-Suomen sosiaaliturvayhdistyksen Kimppa-hankkeen kanssa. Osallistujilta saadun palautteen mukaan erityisen ilahduttavaa oli kohdata omanikäisten lisäksi lapsia sekä tutustua tämän päivän koulumaailmaan.
 
Kuvia Virkistyspäivästä voi katsoa kuvagalleriasta
 
Uutiset

Kehitytään kimpassa - hanke on päättynyt

Lue lisää...


Kehitytään kimpassa - hankkeen loppujulkaisu on ilmestynyt

Lue lisää...