Tekstin koko  pieni normaali iso


Juttuja, kuvia ja videoita löydät lisää

Facebook-sivuiltamme!

 


 

 

 KAHVIA JA KOHTAAMISIA - tilaisuudet jatkuvat - tule mukaan! 


 

 

                  

KAHVIA JA KOHTAAMISIA! - KEVÄÄN 2016 VIIMEINEN TILAISUUS

Tästä kesä voi alkaa! Kahvia ja kohtaamisia - kevätjuhlaa vietettiin kulttuuritalo Kimarassa mitä mainoimmassa ilmassa ja ilmapiirissä.
Tokaluokkalaisten kevätkimara ilahdutti isosti sekä kirvoitti liikutuksen kyyneliä, ainakin allekirjoittaneelta. Tilaisuuden tervehdyssanat lausui vanhustyönjohtaja Tuija Koivisto ja seurakunnan ikäihmisille tarjoamaa toimintaa esiteltiin elävästi mininäytelmien muodossa. Pääsimme aikamatkalle 1990 - luvun Keuruun Markkoinoille Kyösti Tolppasen tekemän filmikoosteen myötä. Tietty jumppasimme ja lauloimme yhdessä sekä tapasimme tuttuja ja nautimme makoisat iltapäiväkahvit. Lämpimät kiitokset vastuuvuorossa olleelle Keuruun seurakunnalle sekä kaikille paikalle tulleille osallistujille (meitä oli n. 70).
Tänään kuultua:
"Täältä saa pitkäaikaista lämpöä"
"Yksinäisten ihmisten kohokohta"
"Täällä nuortuu"

On suuri ilo ja onni jatkaa yhdessä tätä toimintaa syksyllä - 16.9. taas kohdataan ja kahvitellaan! 
 

15.4.2016 tehtiin Kahvia ja kohtaamisia - tilaisuuksien yleisöennätys - 101 osallistujaa!

Keuruun uusi kaupunginjohtaja Hannu Mars kävi esittäytymässä ja Kaarina Leppänen kertoi vanhusneuvostosta. Pelimannit musisoivat ja laulattivat sekä säestivät keväistä muotinäytöstä. Kiitos Keuruun Pukimo, Marikaisa ja Annulin Putiikki! Erityiskiitokset kaikille upeille malleille ja Annulille näytöksen kokoamisesta ja juontamisesta! Lämpimät kiitokset tilaisuuden suunnittelusta Keuruun kumppanuuspöytäläiset sekä vastuuvuorossa ollut Keuruun vanhusneuvosto!
"Ihana tilaisuus - tuli lämmin ja hyvä olo kun kädestä pitäen toivotettiin tervetulleeksi!"

            

 
 

 

 

               ***************************************************

KAHVIA JA KOHTAAMISIA 18.3.2016

Kulttuuritalo kimaraan kokoontui tänään reilu 70 keuruulaista ikäihmistä Kahvia ja kohtaamisia - tilaisuuteen. Tänään saimme kuulla Teuvo Mujon kertomana Keuruun uimahallin historiasta, lisäksi Teuvo ilahdutti meitä laulullaan. Talkooteatterin väki esitti livenä pari laulua sekä katselimme heidän elokuvansa Talvihäät. Saimme kuulla myös lyhyesti Ystäväntuvan toiminnasta Keuruulla ja meitä osallistujia liikutti mukavasti Aulin vetämä jumppä. Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille sekä järjestelyissä mukana olleille!

 

 

KUULUMISIA KAHVIA JA KOHTAAMISIA - tilaisuudesta 19.2.2016

Kulttuuritalo Kimarassa oli taas tänään tarjolla Kahvia ja kohtaamisia ja nauttimaan niistä tuli kuutisenkymmentä ikäihmistä. Kattauksessa oli tietoa aivoterveydestä; terveellisten elämäntapojen lisäksi muistutettiin että mm. musiikilla, taiteella ja sosiaalisilla suhteilla on suotuisia vaikutuksia aivojen hyvinvointiin. Keuruun kirjasto kertoi mitä palveluja heillä on tarjolla; on kirjoja, äänikirjoja, musiikkia, lehtiä - lisäksi kirjastossa voi mm. käyttää tietokonetta ja ottaa valokopiota. Ja esittelyssä olivat myös kotipalvelu Onni sekä Celia-kirjaston äänikirjapalvelut lukemisesteisille.Pääosin kirjaston palvelut ovat maksuttomia. Käydään siis ahkerasti kirjastossa! Musiikista vastasi kauniilla lauluillaan sekä yhteislaululla Raija Järvensivu. Vastuuvuorossa tänään olivat Keuruun kirjastotoimi ja Keski-Suomen Muistiyhdistys/Keuruun alaosasto. Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille sekä järjestäjille! 18.3.2016 kohdataan taas!

                  
               

KAHVIA JA KOHTAAMISIA - TOIMINTA ALKOI ILOISISSA MERKEISSÄ 

Iloisia terveisiä Keuruulta! Kulttuuritalo Kimaraan kokooontui kipakasta pakkaskelistä huolimatta taas mukavasti väkeä (n. 70 henkilöä) Kahvia ja kohtaamisia - tilaisuuteen. Hersyvään tunnelmaan meidät kaikki johdatti Kirsi-Klaudia Kankaan monologihupailu Uuno ja Alma - meillä kaikilla oli niin mukavaa! Keuruun Pelimannit loivat rytmiä ja tunnelmaa niin yhteislauluihin kuin kinkunsulatustansseihin. Osallistujat pääsivät virkistämään muistiaan vanhojen sanontojen parissa Aulin johdattamana. Mukavaa oli kuulla myös eri sanontojen historiasta! Vastuuvuorossa oli Keurusseudun Sydänyhdistys, jonka puheenjohtaja Laura toimi tunnelmamestarina tänään. Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille sekä tilaisuuden järjestäjille!

Tunnelmia tilaisuudesta Liisan paikan päällä kirjoittaman runon muodossa:

                           ”Tuli Manzurian kukkulaa
                            ihan noin vain
                            mistä se kuoro noin
                            suuren äänen sai.

                            Sillä Kultainen nuoruus
                            raikuvi kaikuvi
                            kaikuu kansan iloksi.
                           Juhla soma
                           muuttui tosi pidoksi.”
 

                        
     
       

 

VUODEN 2015 VIIMEINEN KAHVIA JA KOHTAAMISIA - TILAISUUS 18.12.2015 

Keuruulla virittäydyttiin tänään jouluisiin tunnelmiin kun vuoden 2015 viimeinen Kahvia ja kohtaamisia - tilaisuus kokosi ikäihmisiä kulttuuritalo Kimaaraan. Saimme nauttia koululaisten Tiernapojat - esityksestä, Kyösti Rahkosen laulusta, Matti Pesosen säestyksestä, jouluisista yhteislauluista, kuusenkoristelujumpasta sekä Marja Reimanin johdolla joulun muisteloista Keuruun maisemissa. Tällä kertaa vastuutahona toimi SPR Keuruun osasto.


          

       


Lämpimät kiitokset kaikille syksyn aikana Kahvia ja kohtaamisia - tilaisuuksien järjestämisessä mukana olleille tahoille ja henkilöille. Tammikuussa taas tavataan!
Kevään 2016 tilaisuudet ovat 22.1., 19,2, 18.3, 15.4. ja 20.5.   

          

 

 

KAHVIA JA KOHTAAMISIA KULTTUURITALO KIMARASSA 20.11.2015

Räntäsadetta uhmaten Kimaraan kokoontui taas iloinen joukko ikäihmisiä Kahvia ja Kohtaamisia - tilaisuuteen. Paikalla oli reilu 40 osallistujaa ja monia uusia kasvojakin saatiin mukaan. Tällä kertaa käytännön järjestelyistä päävastuussa oli Eläkeliiton Keuruun yhdistys, jonka varapuheenjohtaja Pauli Nokelainen toimi tilaisuuden juontajana. Vanhempi konstaapeli Ilari Sieppi kertoi käytännön keinoista miten jokainen voi huolehtia omasta turvallisuudestaan niin liikkuessa asioilla tai omassa kotona. Lämmin kiitos Ilarille hyvästa puheenvuorosta! Musiikkiosuudesta ja aina tunnelmaa lämmittävistä yhteislauluista vastasivat tällä kertaa Hannu Joenniemi ja Pekka Vanhanen. Einari Vuorelan elämästä kertova elokuva Veräjäpuu vei meidät kauniisiin Keuruun maisemiin sekä Vuorelan runoihin, myös laulettuina. Kulttuuritalo Kimaran emäntien makoisten kahvien ja pullin äärellä olikin taas paljon keskusteltavaa ja jaettavaa niin tilaisuuden annista kuin paljon muustakin. Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille sekä tilaisuuden järjestäjille! Tavataan taas 18.12.2015!   

       

              

 

 


 

KAHVIA JA KOHTAAMISIA Keuruulla 16.10.2015  

    

Kulttuuritalo Kimaraan saapui perjantaina 16.10. taas mukava porukka keuruulaisia ikäihmisiä nauttimaan "Kahvista ja kohtaamisista." Keuruun Martat veivät meidät eksoottisten hedelmien makumatkalle sekä sanallisesti että maistiaisten myötä ihan konkreettisesti. Tiesitkö muuten, että hedelmäosastolla on tarjolla tuoreita taateleita? 
.
Ohjelmassa oli lisäksi virittelyä hiihtokauteen jumpan merkeissä, aina niin virkistävää yhteislaulua mainioiden pelimannien säestyksellä sekä filmikatsaus Kimaran sekä Suomen historiaan. Lopuksi nautimme maittavat iltapäiväkahvit ja kahvion täytti iloinen puheenporina.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille sekä järjestelyihin osallistuneille!

Kahvia ja kohtaamisia jatkuu Keuruulla 20.11.2015 ja 18.12.2015. Keväällä 2016 jatketaan samaan malliin eli joka kuukauden kolmas perjantai klo 13-15 kohdataan Kulttuuritalo Kimarassa.

 

   

 

Kahvia ja kohtaamisia - toiminta käynnistyi 18.9.2015

Keuruun kumppanuuspöytä käynnisti kaikille keuruulaisille ikäihmisille suunnatun Kahvia ja kohtaamisia -toiminnan perjantaina 18.9.2015 Kulttuuritalo Kimarassa. Syksyisestä myrskysäästä huolimatta väkeä saapui mukavasti paikalle, osallistujia oli yli 70. Perusturvajohtaja Riitta Vanhanen lausui tilaisuuden avaussanat. Lääkäri Kari Eskolan puheenvuoro Iloa ikääntymiseen sai osallistujilta paljon myönteistä palautetta. Pelimannit soittivat ja laulattivat - ja meillä kaikille oli niin mukavaa!

 

        

         


 

  

Uutiset

Kehitytään kimpassa - hanke on päättynyt

Lue lisää...


Kehitytään kimpassa - hankkeen loppujulkaisu on ilmestynyt

Lue lisää...